torstai 23. elokuuta 2012

Colegio Las Americas

Sorry hunit, ei vieläkään kuvia =( Elina tykkää räpsiä niitä, menkää tänne: ahoychile.blogspot.com

Elikkä, tänään oli siis ensimmäinen koulupäivä. Meidän koulu vaikutti aika pieneltä, opettajiakaan ei mun mielestä ollu kuin joku reilu kymmenen, mutten takaa mitään, en nimittäin paljon kerenny katella ympärille kun kokoajan pommitettiin kysymyksillä.

Nää latinot on oikeesti semmosia ku sanotaan. Melkeen heti kun päästiin koululle oli ensimmäiset jo kyselemässä. Eipähän tullut tylsää. Hienoa Spanglishia (Spanish + English ;)) puhuttiin siellä, mutta ainakin sönkätessä oli hauskaa. Oli siellä muutama englannintaitonenkin, että asiat saatiin kyllä lopulta perille.

Näitten koulut on muuten aika perhanan kylmiä, kun näillä ei oo minkäälaista lämmitystä ja ulkonakin pitäis huomenna olla pakkasta =O Olin aika ihmeissäni kun meidän luokassa oli patterit, mutten sitten tiiä kuinka paljon niitä käytetään.

Koulupäivä alko sillä että tunnin verran vaan hengattiin, jonka jälkeen lähettiin toiselle koululle jonkinnäköseen väittelyyn. Enhän mä siitä mitään selvää saanut, että aika tylsää oli. Koululle palattuamme alkoi englannintunti (JIPPEE! Jotain mitä mäkin ymmärrän!), jonka jälkeen oli lounastauko ja sitten loppupäivän oli jotain äidinkielentapaista... Kait.

Meidän koulupuku on harmaat puvunhousut, sininen pikee-paita ja sininen huppari, ja se on ihan hanurista. Ei mitään yhtä ärsyttävää ku pukeutua just samallailla ku kaikki muutki. Varsinkin kun se puku on vielä mahollisimman kaukana mukavasta... Onneks huomenna on vapaan pukeutumisen päivä, joita on ehkä kerran lukukaudessa. BTW, nää laitto mut ajamaan partani! >:(

Nyt illalla käytiin sitten ulkona syömässä, kun huomenna on mun host-veljen Simonin lähtöpäivä. Hän lähtee siis USA:han vaihto-oppilaaksi, niinku molemmat isoveljensä aikanaan. Käytiin El Kika -nimisessä saksalaistyyppisessä ravintolassa, jossa syötiin semmoset vähän pitaburgerin näköset sandwichit. Om nom nom =))

Nyt voy a dormir, sillä huomenna taas kaheksalta kouluun. Ah, viikonloppu odottaa <3

7 kommenttia:

  1. RIP parta :( mul on iha surku sen puolesta... Ja jee viikoloppu tuu meille syömää :)

    VastaaPoista
  2. voieeeei sun parta ):: aja jalkakarvatki ;)

    VastaaPoista
  3. Vihdoin päästii siitä sun parrasta erroon ! -rakkaudella mertsa <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinpä, kohta leikkaan varmaan lyhyet hiukset ja alan ryyppäämään ja juoruamaanki =(

      Poista
    2. Toivotaan parasta! -meikä eli himmel

      Poista
  4. Ensin parta, kohta rastat... Se maa on saatanasta! KUULITKO?! SAATANANASTA!!11!! Oisit vieny niille Bob Marley limsaa ja sanonu että relax, take it iiiiiisi liiving!
    - panisin

    VastaaPoista
  5. Ota joku päivä se kamera mukaan niin saadaan ainakin kuva sun kodista, koulupuvusta ja mahdollisesti perheestä jos niille sopii ymv. Voi sun parta parkaa :) toivottavasti tukkaa eivät käske leikkaamaan, pärjäile ja nauti viikonlopusta.

    VastaaPoista